Samarbetspartners

Vi samarbetar med följande företag

 

SKINS kompressionskläder är världsledande inom kompressionsplagg. Sportkläder att använda inom sport för snabbare återhämtning, ökad prestation och uthållighet av både elitidrottare och amatörer

 

Allt under ett tak.Victoria Vård & Hälsa är en vårdcentral som under samma tak bedriver företagshälsovård och specialistvård. Verksamheten har växt och utvecklats med både barnavårdscentral och äldrecentral. 

 

Min vision är att vara en av de ledande aktörerna i regionen när det gäller grafisk form, kommunikation och relationer.

Detta uppnår jag genom ett strategiskt och långsiktigt arbete med utvalda kunder inom de prioriterade segmenten livstil, mat och ideella organisationer. Passion, mod och respekt är ledstjärnorna som genomsyrar mitt arbete.

 

Med utgångspunkt från Limhamn i Malmö tar jag mig an reklamuppdrag inom såväl matindustrin som klädbranschen. Bredden ser jag som en styrka vid arbete i denna region.

Detaljerna är avgörande, till exempel vid fotografering av smycken. Det krävs en uträkning för varenda blänk och med raka linjer uppfattas bilden vackrare.

Vi har en fullt utrustat CrossFit-box med över 500 kvadratmeter träningsyta, loungeområde, barnrum, multirum, massagerum och inte minst två stora omklädningsrum med dusch och bastu.

Vi erbjuder er bland annat traditionella CrossFit-pass, stretchpass, olympiska lyft-pass och personlig teknikutveckling.

Välkommen till oss på Gripen CrossFit!

Fotkultur kombinerar försäljning av fotriktiga/innovativa skor och produkter med personlig specialistkompetens.

I butiken får du hjälp av Roger och Anders som är leg. sjukgymnaster.
Som medlem på Palmer Friskvård har du 10% rabatt.

 

Vi har ett väletablerat samarbete med vår företagssköterska Lisbeth Pinotti, hon utför bla hälsoprofilsbedömning åt våra medlemsföretag.

Hälsoprofilsbedömning enligt Stråkenhus är den ledande metoden för motivering till bättre livsstil och förebyggande hälsa.

Metoden som Pinotti Hälsa & Karriär använder är tvärvetenskaplig och väl beprövad.